Därför är laddboxar en bra idé

Laddboxar är något som det är värt att spendera pengar på eftersom det underlättar oerhört mycket för de bilister som använder sig av främst elbilar, men även hybridbilar. Det gör det eftersom man med laddboxar kan ladda dessa bilar väldigt mycket snabbare än vad som är fallet om man använder sig av ett vanligt vägguttag.

När man laddar med laddboxar räcker det nämligen med 2–4 timmar för att ladda en urladdad elbil, detta att jämföra med ett vanligt vägguttag där det tar ett dygn eller mer. Dessutom är det säkert att ladda el- och hybridbilar med laddboxar. Det är det inte i vanliga vägguttag eftersom det då finns risk för överhettning, överhettning vilket i sin tur i värsta fall kan resultera i att det börjar brinna. Det är dock alltså inget du behöver oroa dig för om du laddar med en laddbox.

Olika typer av kunder

För dig som privatperson kan det förstås räcka med att köpa en laddbox, inte flera. Du kan då till exempel ladda din bil under natten, även om det som tidigare nämnt räcker med 2–4 timmar, och detta för en helt urladdad bil.

För dig som till exempel representerar en bostadsrättsförening kan det vara bättre att köpa flera laddboxar. Det gör så att samtliga medlemmar har tillgång till en laddbox, något som också ökar sannolikheten för att fler av de ska övergå till elbilar. Detsamma gäller dig som är företagare. Då kan du och dina anställda ladda era bilar medan ni arbetar.

Vi är baserade i Bromma

Vi har vårt kontor i Bromma. Naturligtvis betyder inte det att du också måste vara baserad här, utan vi finns tillgängliga för att hjälpa dig var i Stockholm med omnejd du än bor eller verkar någonstans!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify