Stora och små uppdrag

Vi tar oss an uppdrag av alla tänkbara olika storlekar, från de allra minsta till de allra största. Nedan ser du exempel på några av de tjänster vi erbjuder.

img

Försäljning av laddboxar

Vi är ett företag som erbjuder försäljning av laddboxar. Närmare bestämt rör det sig om sådana från Easee och Tesla, två av branschens ledande leverantörer. Du kan därför alltid känna dig helt trygg i det faktum att våra laddboxar håller högsta tänkbara kvalitet!

img

Installation av laddboxar

Vi erbjuder inte endast försäljning av laddboxar, utan kan likaså hjälpa dig med installationen av dessa. Våra elektriker och elinstallatörer är oerhört skickliga, något det faktum att vi vunnit priset som ”Årets Medelstora El-Företag” 4 år i rad är ett kvitto på!

img

Reparation, renovering och underhåll av bostäder

Bland de uppdrag av modell mindre som vi tar på oss ingår reparationer, renoveringar och underhåll av vanliga bostäder. I majoriteten av fallen gör vi detta åt kommunala verksamheter, fastighetsförvaltare, och/eller industrier. Det händer dock att vi även gör det åt privatpersoner.

img

Entreprenader

De större uppdrag vi utför faller under denna kategori. Här rör det sig om kunder som bygg- och fastighetsbolag. Vi erbjuder både totalentreprenad samt utförandeentreprenad. Vi anpassar oss helt enkelt alltid efter våra kunders unika önskemål.