Elektropartner Nacka AB

Välkommen till oss på Elektropartner Nacka AB! Vi startade som ett litet företag med en enda anställd, men har under årens lopp växt till oss och är numera ett medelstort företag med 14 anställda i skrivande stund. Vi strävar dock ständigt efter att utvecklas och bli bättre, men har redan kommit en bra bit på vägen.

Som ett bevis på den höga standard vi håller har vi vunnit priset som ”Årets Medelstora El-Företag” vid Hantverkargalan 4 år i rad, från 2018–2021. Självklart hoppas vi på att ta hem priset även i år!

Våra certifikat och auktoriseringar

Vi på Elektropartner Nacka AB har flera certifikat, auktoriseringar och medlemskap i olika bransch- och intresseorganisationer vilket fungerar som ytterligare bevis på att vi är seriösa och håller en hög standard. Dels har vi självklart ID06-legitimation vilket är ett krav för att få vistas på byggarbetsplatser här i Sverige. Vi är även auktoriserade av Elsäkerhetsverket samtidigt som vi är medlemmar i Installatörsföretagen och Företagarförbundet. Vidare är vi auktoriserad partner till CommScope och Tesla. CommScope är en amerikansk leverantör av nätverksinfrastruktur.

Vår adress

Du finner oss på Elektropartner Nacka AB på Cylindervägen 18, Plan 7, i Nacka Strand. Vi välkomnar kunder från alla delar av Stockholmsregionen!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify