ChargeBuddy AB

Välkommen till oss på ChargeBuddy AB! Vi är en pålitlig och certifierad installatör av laddboxar. Vi arbetar på nationell nivå och specialiserar oss på att installera högkvalitativa laddboxar. Med oss kan du alltid förvänta dig en trygg installation där vi finns med dig genom hela processen, från första kontakt tills laddboxarna är färdigmonterade. Vi kan även ta hand om kringliggande tjänster såsom att förbereda marken inför monteringen!

Våra certifikat och auktoriseringar

Vi på ChargeBuddy AB har flera certifikat, auktoriseringar och medlemskap i olika bransch- och intresseorganisationer vilket fungerar som ytterligare bevis på att vi är seriösa och håller en hög standard. Dels har vi självklart ID06-legitimation vilket är ett krav för att få vistas på byggarbetsplatser här i Sverige. Dels är vi topprankade på ett flertal omdömessajter. Detta är ett tydligt kvitto på att vi håller den höga standarden vi utlovar!

Vår adress

Du finner oss på ChargeBuddy AB på Gårdsfogdevägen 18 i Bromma. Vi välkomnar kunder från alla delar av Stockholmsregionen och Sverige!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify